Kontakt


  Harald Bergby utnevnes til ny Administrerende Direktør i TC Connect AS

  Harald har lang erfaring i TC Connect AS og har siden år 2000 jobbet med ledelse, salg og teknikk. Med over 30 år i Tele og radiokommunikasjonsbransjen og med sin erfaring mot kunder, leverandører og samarbeidspartnere har han gode forutsettninger innen sitt nye ansvarsområde.

  Etterspørselen innen sikker radiokommunikasjon, kontrollrom og høy teknisk kompetanse er god og vi ser et tydelig potensiale med TC Connect sin erfaring og kompetanse til å skape nye forretningsmuligheter.

  TC Connect AS har under 2019 gjennomført en tydelig forandring der selskapet har sentralisert bedriften og gjennomført en sterk kostnadsreduksjon. Med fokus på varesalg, egne løsninger og nettverk, service og support, forventes det god lønnsomhet og vekst.
  Harald er godt kjent i marked og er en god positiv leder med rett erfaring og godt etablert i konsernet. Vi har store forventninger til at de tidligere problemer i Norge er lagt bak oss og at vi i kommende år kan fokusere på valgt strategi med rett bemanning på mindre og lønnsomme prosjekter sier Ole Oftedal VD i TCECUR konsernet

  OM TCECUR
  TCECUR AB er et teknologiorientert sikkerhetskonsern med lang hostorikk og erfaring fra leveraner til store selskaper og offentlig sektor. TCECUR består idag av fire datterselskap der alle er spesialisert innen ulike områder av sikkerhet med leveranser av avanserte sikkerhetssytemer og radiokommunikasjon til samfunnets mest krevende kunder. Våre tilbud består av kombinasjonen mellom egne produkter og løsninger fra verdensledende produsenter og egne tjenester og service. Konsernet består av TC Connect AS, TC Connect Sweden AB, Access World Technic AB og Mysec Sweden AB.

  Selskapets aksjer er notert på Nasdaq First North Growth Market og Mangold Fondkommission AB er selskapets serifiserede rådgiver. Telefon: +46 8 5030 1550 email: CA@mangold.se

  For ytterligere informasjon, vennligst kontakt
  Ole Oftedal,
  VD och koncernchef TCECUR
  + 46 70 592 75 99
  ole@tcecur.se