Kontakt


[recaptcha]

Ny administrerende direktør!

Harald Rønning er for tiden administrerende direktør for Innovative Business Software AS, et av markedets ledende kontrollromsselskaper, og er utnevnt til konserndirektør for TC Connect AS, som er en del av TCECUR. Harald vil også være en del av konsernets ledelse og tiltrer i desember.

Harald er utdannet ingeniør og økonom, og har bakgrunn fra Telenor som prosjekt- og salgsleder. Fra 2002 til 2014 var Harald konsernsjef i Safetel AS, som utviklet seg med sterk vekst og god lønnsomhet under sin ledelse. Etter at Safetel ble fusjonert med Multicom, ble Addsecure, en av Nordens største sikkerhetsgrupper, opprettet.

TC Connect AS utvikler seg jevnt og konsernsjef Ansgar Birkeland og sitt team, har klart å gjøre tap til et klart positivt resultat i løpet av året. Ansgar har nå valgt å trekke seg tilbake etter 15 år med svært fortjent arbeid på ulike stillinger i TC Connect.

Med sin lange erfaring innen salgs- og forretningsutvikling kommer Harald til å bidra med verdifull ledelse for TC Connect i Norge. Vi har en stabil posisjon i digital radio, en erfaren teknologiorganisasjon, i tillegg til egne tetrabaserte tjenester og nettverk. Med Harald som leder kan vi videreutvikles som Norges ledende leverandør av sikker kommunikasjon. sier Ole Oftedal, administrerende direktør i TCECUR.

TC Connect er et spennende selskap som jeg har fulgt i mange år, og jeg ser frem til å bidra til å videreutvikle virksomheten. Selskapet er godt etablert i et voksende marked. Basert på TC Connects dype tekniske ferdigheter, leveringskapasitet og en imponerende kundebase både onshore og offshore, tror jeg sterkt på at vi kan videreutvikle selskapet, sier Harald Rønning.

TCECUR AB er en teknologiorientert sikkerhetsgruppe med lang historie og erfaring fra leveranser til store konserner og offentlig sektor. TCECUR består i dag av fire datterselskaper, alle spesialisert på ulike sikkerhetsområder som leverer avanserte sikkerhetssystemer og sikker kommunikasjon til samfunnets mest krevende kunder. Tilbudene består av en kombinasjon av egne produkter og løsninger, samt byråer fra verdensledende produsenter. Konsernet består av TC Connect Norway AS, TC Connect Sweden AB, Access World Technic AB og Mysec Sweden AB.