Kontakt

Biometri skaper nye muligheter

Innenfor biometrisk sikkerhet finnes det mange ulike metoder for å identifisere, verifisere og lagre en identitet. I TC Connect samarbeider vi med ledende leverandører av produkter og systemer for blant annet håndbak/blodkar- og fingeravtrykksgjenkjennelse. Med biometriske sikkerhetssystemer blir dine fysiske egenskaper en måte å identifisere deg på. Du har alltid med deg en nøkkel som hverken kan mistes eller kopieres.
I dag er det en økende etterspørsel på biometriske sikkerhets- og adgangssystemer fra en rekke bransjer, for eksempel industri, forsvar, kontor og banker. Vi kan håndtere store prosjekt som for eksempel system for flyplasser, men også mindre applikasjoner som ADAS (Authorized Driver Access System), der våre produkter sørger for at kun én spesifikk sjåfør kan kjøre et spesielt kjøretøy.

Våre systemer møter behov innen:

  • Høyere sikkerhet
  • Bedre tilgjengelighet
  • Enkle, testede og brukervennlige tids- og oppmøtesystem.

Vi er eksklusive representanter for følgende varemerker innenfor området fingeravtrykk- og blodkarscanning på det nordiske markedet:

  • TechSphere (Sør-Korea)
  • Invixium (Canada)
  • Biodit (Spania/Bulgaria)

Vi har dessuten et nært samarbeid med to av de fremste bedriftene i verden på 2D- og 3D-ansiktsgjenkjennelse, VisionLabs og IDWise

 

En tryggere hverdag med biometrisk sikkerhet

Biometrisk sikkerhetsteknikk har gått fra å være futuristisk spissteknologi til å være en del av vår hverdag. Vi bruker fingeravtrykk til å identifisere oss på mobiltelefoner og datamaskiner, og biometriske pass blir stadig vanligere når vi skal reise.

Din partner innen Biometri

Biometri har mange tilpasningsmuligheter. Teknologien øker ditt sikkerhetsnivå, men også gjøre det enkelt for brukerne å identifisere seg på en rask og pålitelig måte. TC Connect kan fungere som en komplett partner, fra idé, planlegging og valg av teknikk, til installasjon, distribusjon og evaluering.